5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Binaların strüktürsına iyi kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya tinsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları intizamlı olarak mimarilmalıdır. Kapının insicamlı çhileışmasını hazırlamak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi angajmansına tıklayarak erişebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasta daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve hizmetı dahil Yangın Kapısı başlamak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Binalarda sınırlı standartlarda belde alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Her yangın merdiveninin her dü cenahında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlamlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın icazet olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlamlar.

ürkü bar sayesinde muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *